sobre mi
Sóc un facilitador que aporta eines i tècniques contrastades a les persones, per tal que trobin un camí que els ajudi a transformar i viure plenament la seva vida
llicenciat Psicologia, màster, neuropsicologia, psicopatologia, salut mental, trastorns, forense, pericials clínica, adults, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona
118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-118,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-703
 

Amb experiència en diferents àmbits de la psicologia i amb una àmplia carrera professional, he acompanyat des de les especialitats que practico (psicologia clínica, social i de les organitzacions) tota mena de processos. No m’agrada etiquetar les persones ni els processos. Sóc un facilitador que aporta tècniques i idees objectives per avançar en el camí marcat per cada persona amb qui treballo.

Arturo Argelaguer

Nascut a Monistrol de Calders i vinculat a la “meva” ciutat de Manresa des de sempre.

 

​Les meves espatlles porten una experiència professional de més de trenta anys. Primer com a emprenedor i empresari, i més tard, com a tècnic especialista de la psicologia aplicada als camps de la clínica, la intervenció social i les organitzacions.

 

​​​M’apassiona la meva feina i crec fermament en la vàlua de les persones. L’aprenentatge és el camí i compartir-ne els coneixements n’és l’objectiu.

 

​Quan em pregunten com sóc com a psicòleg, em defineixo com a un psicòleg proper i eficient, que us/t’acompanya des de l’experiència per assolir les fites vitals, tant personals com professionals.

 

La transformació de les persones és molt poderosa. Només sóc un facilitador d’aquesta transformació que tots busquem i necessitem en algun moment de la vida.

 

En el meu afany de compartir coneixement, també imparteixo formació, escric articles divulgatius, faig recerca  i dono xerrades i conferències sobre temes de psicologia i d’actualitat.

Titulacions

 • Llicenciat en Psicologia, per la UOC
 • Postgrau d’actualització en Psicopatologia Clínica, per la UB
 • Màster en Neuropsicologia, per la UB
 • Màster en Psicopatologia Clínica d’adults, per la UAB
 • Màster en Recerca en Psicologia Clínica, per la UAB

Formació

 • Victimologia. COPAO
 • Valoració en l’Àmbit Forense. COPAO
 • Neuropsicologia Forense Aplicada. IEPA
 • Adiccions No Tòxiques. A què ens enganxem? EDUSALUD
 • Introducció a la Psicologia Jurídica. COPC
 • Psicoteràpia dels Símptomes Ansioso Depressius. EDUSALUD

Últims articles publicats

Arturo Argelaguer (2022) Psicologia clínica, social i de les organitzacions   Si bé la idea del treball parteix de l’esclavatge de les èpoques egípcia i grega, i segueix amb el càstig en l’època judeo-cristiana, no és fins a partir del Segle XVIII, amb la Revolució......