especialitats
Psicologia clínica, psicòleg sanitari, psicòlegs social i de família, psicologia de les organitzacions
psicolegs manresa, psicolegs berga, psicòlegs solsona, psicòlegs moia, psicologo manresa, psicologo berga, psicologo Solsona, psicologo moia, terapia pareja manresa, terapia pareja berga, terapia pareja solsona, terapia pareja moia, psicologo forense manresa, psicologo forense berga, psicologo forense Solsona, periciales psicologicas manresa, periciales psicologicas berga, periciales psicologicas Solsona
295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-295,page-parent,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Psicologia clínica i sanitària

Treballem en un ambient còmode i distès que ens permeti parlar i crear un diàleg professional i, alhora, informal on fem un seguit de preguntes que ens ajudaran a comprendre millor les teves preocupacions i proposar-te un pla de treball, específic i adequat, amb tot d’eines que et permetran començar un nou cicle vital. ​És important que surtis de les sessions sentint que has estat escoltat/da i amb el convenciment que, amb les noves eines, pots moure en una nova direcció, més positiva i clara, ja des de la primera visita.

Psicologia social

Branca de la psicologia que centra la seva atenció en la descripció, explicació i predicció del comportament de les persones en situacions d’influència social. Estudiem les relacions interpersonals analitzant com les interaccions entre les persones influeixen en la nostra manera de pensar. I a l’inrevés, en com som i en com ens comportem (auto percepció) davant dels processos i esdeveniments socials que ens ha tocat viure, tant a l’àmbit professional com a l’entorn personal on vivim.

Psicologia de les organitzacions

El benestar al lloc de treball redueix els nivells d’absència, augmenta la productivitat i millora el compromís i la retenció del talent a les organitzacions. Realitzem intervencions de psicologia integral per analitzar el comportament de les persones dels equips indicats, i promovem mesures per a promoure el desenvolupament del talent. L’objectiu final és alinear les persones a l’estratègia i valors de l’organització.