especialitats
Especialista en Psicologia clínica, psicòleg sanitari, psicòleg social i de família, psicologia de les organitzacions. Teràpia Online. psicòlegs Manresa
psicolegs manresa, berga, solsona, moia, psicologo manresa, psicologo berga, psicologo Solsona, psicologo moia, terapia pareja manresa, terapia pareja berga, terapia pareja solsona, terapia pareja moia, psicologo forense manresa, psicologo forense berga, psicologo forense Solsona, periciales psicologicas manresa, periciales psicologicas berga, periciales psicologicas Solsona
295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-295,page-parent,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-703
 

Psicologia clínica i sanitària

Treballem la psicologia des de un ambient còmode i distès que ens permeti parlar i crear un diàleg professional i, alhora, informal on fem un seguit de preguntes que ens ajudaran a comprendre millor les teves preocupacions i proposar-te un pla de treball, específic i adequat, amb tot d’eines que et permetran començar un nou cicle vital. ​És important que surtis de les sessions de teràpia sentint que has estat escoltat/da i amb el convenciment que, amb les noves eines, pots moure en una nova direcció, més positiva i clara, ja des de la primera visita.

Psicologia social

És la branca de la psicologia que centra la seva atenció en la descripció, explicació i predicció del comportament de les persones en situacions d’influència social. Estudiem les relacions interpersonals analitzant com les interaccions entre les persones influeixen en la nostra manera de pensar. I a l’inrevés, en com som i en com ens comportem (auto percepció) davant dels processos i esdeveniments socials que ens ha tocat viure, tant a l’àmbit professional com a l’entorn personal on vivim.

Psicologia de les organitzacions

El benestar al lloc de treball redueix els nivells d’absència, augmenta la productivitat i millora el compromís i la retenció del talent a les organitzacions. Realitzem intervencions de psicologia integral per analitzar el comportament de les persones dels equips indicats, i promovem mesures per a promoure el desenvolupament del talent. L’objectiu final és alinear les persones a l’estratègia i valors de l’organització.

Psicoteràpia OnLine

Les noves tecnologies i la pandèmia han provocat que els professionals de la salut mental haguem d’arribar a tu de maneres molt diverses per tal d’ajudar-te en la millora del teu benestar. És per això que, des de ja fa temps, i mitjançant la plataforma Skype, podem t’oferim solucions concretes als teus problemes reals, mitjançant vídeo teràpia.

Aquestes sessions  de Psicoteràpia OnLine, rigoroses i totalment personalitzades, permeten una adaptació mútua d’horaris i necessitats específiques, alhora que oferir-te l’assessorament psicològic que necessites. El funcionament és pràcticament igual que si fos una consulta física en un despatx, només que mitjançant una vídeo conferència, i amb la mateixa durada i freqüència de les sessions.