especialitats
psicologia, psicòleg, manresa, berga, solsona, moià, teràpia, psicoteràpia, trastorns, mentals, salut, benestar, ansietat, estrès, depressió, trastorns emocionals, pors, fòbies, neuropsicologia, forense,
295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-295,page-parent,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Psicologia clínica i sanitària

Treballem en un ambient còmode i distès que ens permeti parlar i crear un diàleg professional i, alhora, informal on fem un seguit de preguntes que ens ajudaran a comprendre millor les teves preocupacions i proposar-te un pla de treball, específic i adequat, amb tot d’eines que et permetran començar un nou cicle vital. ​És important que surtis de les sessions sentint que has estat escoltat/da i amb el convenciment que, amb les noves eines, pots moure en una nova direcció, més positiva i clara, ja des de la primera visita.

Psicologia social

Branca de la psicologia que centra la seva atenció en la descripció, explicació i predicció del comportament de les persones en situacions d’influència social. Estudiem les relacions interpersonals analitzant com les interaccions entre les persones influeixen en la nostra manera de pensar. I a l’inrevés, en com som i en com ens comportem (auto percepció) davant dels processos i esdeveniments socials que ens ha tocat viure, tant a l’àmbit professional com a l’entorn personal on vivim.

Psicologia de les organitzacions

El benestar al lloc de treball redueix els nivells d’absència, augmenta la productivitat i millora el compromís i la retenció del talent a les organitzacions. Realitzem intervencions de psicologia integral per analitzar el comportament de les persones dels equips indicats, i promovem mesures per a promoure el desenvolupament del talent. L’objectiu final és alinear les persones a l’estratègia i valors de l’organització.