Psicoteràpia OnLine
Un mètode innovador que permet mantenir una teràpia psicològica segura i efectiva
psicologia online, terapia online
681
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-681,page-child,parent-pageid-295,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-703

Psicoteràpia OnLine

A dia d’avui els aparells electrònic i les noves tecnologies formen una part imprescindible de la nostra societat. Ens hem adaptat als nous mitjans de comunicació, a través dels quals seguirem avançant i evolucionant, com a persones i com a societat.

No és d’estranyar doncs que la sanitat i en concret la Psicologia també hagi evolucionat amb aquestes noves tecnologies, tant alhora de fer recerca com alhora de proposar teràpies. Així, amb aquesta nova forma de treballar, ens ha acostat més, si cal, als nostres pacients alhora de poder donar la màxima atenció.

Mitjançant la Teràpia OnLine tenim una major llibertat d’escollir els horaris que ens permeten contactar amb el nostre psicòleg, i la forma de treballar és pràcticament igual que si es fa teràpia presencial. Ens podem veure, parlar i també establir un vincle adequat entre pacient i professional.

Es poden realitzar sessions des de qualsevol lloc del món, ja sigui per motius professionals o per impediments físics alhora de desplaçar-se, comporta una major flexibilitat horària i un important estalvi de temps i diners.

No t’ho repensis més i fes un salt endavant en la millora del teu benestar…