psicologia social
Expliquem i ajudem a predir els comportaments de les persones enmig d'un determinat entorn social
psicologia social, persones, entorn social, habilitats socials, amics, família, conductes i comportaments
473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-473,page-child,parent-pageid-295,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-703

Psicologia Social

Branca de la psicologia que centra la seva atenció en la descripció, explicació i predicció del comportament de les persones en situacions d’influència social. Estudiem les relacions interpersonals analitzant com les interaccions entre les persones influeixen en la nostra manera de pensar. I a l’inrevés, en com som i en com ens comportem (auto percepció) davant dels processos i esdeveniments socials que ens ha tocat viure, tant a l’àmbit professional com a l’entorn personal on vivim.

A qui va dirigida?

El treball que proposem des de d’aquesta vessant de la psicologia social va encaminat a ajudar les persones que tinguin dificultats en les seves relacions en l’entorn o entorns socials en els que es mouen.

 

Treballem les habilitats socials dels nostres clients per tal que els permetin adaptar-se de la forma més adequada possible als diferents entorns en els que s’han de bellugar. Això fa que, no només es reforci les relacions que una persona pot iniciar amb altres, sinó que quan les nostres habilitats socials són adequades, s’aconsegueix incrementar les probabilitats que els altres busquin l’ocasió per interactuar amb nosaltres en un futur.

En què consisteix?

L’objectiu de la psicologia social és la interacció de les persones en el context social en el que viuen i es desenvolupen.

 

Els pensaments, els sentiments i els comportaments de cada persona estan influïts per la presència real, implícita o imaginada d’altres persones de l’entorn. Això fa que en funció dels entorns en els que ens movem a cada ocasió, els nostres pensaments, comportaments i actuacions siguin diferents i diversos. De fet no és igual la nostra forma de fer amb els amics, la família o el cap de la feina…

Què treballem?

Reforç d’actituds racionals i emotives que influencien els nostres pensaments , accions i comportaments

 

Autoconcepte, percepció interpersonal i comparativa social.

 

Cognició social. Com percebem, pensem i recordem els altres

 

Psicologia d’Urgències i Emergències, i acompanyament en el dol.

  • Dol per una pèrdua consumada.
  • Procés de dol i conscienciació per una pèrdua que ha de ser inevitable en breu.
  • Malalties cròniques o sobrevingudes, accidents, separacions i divorcis, pèrdua de feina…

 

Informes Pericials i Forenses:

  • Informes pericials en l’àmbit civil, familiar i laboral.
  • Valoració de les capacitats d’obrar, els graus d’incapacitació i els danys psicològics.
  • Mediació i resolució de conflictes.

 

Tallers de formació i conferències:

  • Habilitats socials
  • Impacte emocional de les xarxes socials
  • Lideratge
  • Trastorns emocionals i de la conducta