Branca de la psicologia que centra la seva atenció en la descripció, explicació i predicció del comportament de les persones en situacions d’influència social. Estudiem les relacions interpersonals analitzant com les interaccions entre les persones influeixen en la nostra manera de pensar. I a l’inrevés, en com som i en com ens comportem (auto percepció) davant dels processos i esdeveniments socials que ens ha tocat viure, tant a l’àmbit professional com a l’entorn personal on vivim.
El treball que proposem des de d’aquesta vessant de la psicologia social va encaminat a ajudar les persones que tinguin dificultats en les seves relacions en l’entorn o entorns socials en els que es mouen.
Treballem les habilitats socials dels nostres clients per tal que els permetin adaptar-se de la forma més adequada possible als diferents entorns en els que s’han de bellugar. Això fa que, no només es reforci les relacions que una persona pot iniciar amb altres, sinó que quan les nostres habilitats socials són adequades, s’aconsegueix incrementar les probabilitats que els altres busquin l’ocasió per interactuar amb nosaltres en un futur.
L’objectiu de la psicologia social és la interacció de les persones en el context social en el que viuen i es desenvolupen.
Els pensaments, els sentiments i els comportaments de cada persona estan influïts per la presència real, implícita o imaginada d’altres persones de l’entorn. Això fa que en funció dels entorns en els que ens movem a cada ocasió, els nostres pensaments, comportaments i actuacions siguin diferents i diversos. De fet no és igual la nostra forma de fer amb els amics, la família o el cap de la feina…
Reforç d’actituds racionals i emotives que influencien els nostres pensaments , accions i comportaments
Autoconcepte, percepció interpersonal i comparativa social.
Cognició social. Com percebem, pensem i recordem els altres
Psicologia d’Urgències i Emergències, i acompanyament en el dol.
Informes Pericials i Forenses:
Tallers de formació i conferències: