fbpx
preguntes
306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-306,bridge-core-2.2.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

FAQs

Preguntes

Quan i per què anar al psicòleg?

Per trobar-se a gust amb un mateix

Si bé no hi ha cap raó “obligatòria” per anar al Psicòleg, el cert és que quan els aspectes físics i emocionals ens incomoden, la psicoteràpia és una eina excel·lent de millora personal, d’increment de l’autoestima, de reconeixement d’errades i d’equivocacions i d’incrementar el respecte envers nosaltres mateixos.

Per tenir un punt de vista objectiu i professional

Per tenir un punt de vista objectiu i professional al respecte d’allò que ens està succeint, mitjançant el qual ens proposaran un treball adaptat a les nostres necessitats i ens permetrà afrontar les nostres pors, exercir les nostres responsabilitats i anar recuperant el nostre benestar.

Per recuperar el control

Per recuperar el control del nostre dia a dia i de les nostres emocions mitjançant una teràpia pensada en la nostra pròpia manera de viure la vida i adaptant-la a l’entorn psicosocioal en el que estem immersos.

Per treballar les relacions interpersonals

Per treballar les relacions interpersonals, ja sigui amb la nostra parella, la família, les amistats o amb qui nosaltres volem. Això ens permetrà dur a terme una millor interacció amb els altres, aprenent a respectar-los i a ser respectat.

Qüestions sobre les sessions

Quan duren les sessions?

La durada de les sessions de Psicoteràpia s’estableix en funció de les necessitats de cada pacient i de la valoració que en faci el professional al llarg de la consulta. Inicialment parlem de sessions de 50-60 minuts.

Quina serà la freqüència de les sessions?

La freqüència de les visites (setmanals, quinzenals, mensuals…) s’estableix d’acord a la problemàtica específica que s’estigui tractant, a les necessitats de la persona i a la disponibilitat horària d’ambdues parts.

Quina durada i freqüència tenen les sessions de mútues?

Les sessions de mútues tenen una durada de 30 minuts per taló o autorització i una freqüència setmanal.

En quin cas puc demanar un reemborsament del cost de les sessions?

Si estàs pagant una pòlissa de reemborsament a la companyia d’assegurances i compleixes els requisits que et demanen, pots estalviar-te entre un 80% i un 100% del seu cost.

 

Per exemple, si una sessió costa 50€ (cal mirar cada cas en concret) i la teva companyia d’assegurances t’abona el 80% del seu cost, aleshores la sessió et costarà tant sols 10€.

 

Amb l’assegurança de reemborsament tant sols hauràs de demanar-nos una factura, i la teva companyia et farà l’abonament que tingueu pactat.