psicologia de les organitzacions
Treballem per a reduir les absències laborals, millorar la satisfacció en el lloc de treball i incrementar la productivitat de les organitzacions i empreses
mediació, conflictes recursos humans, bulling, mobbing, riscos laborals, formació, tallers, conferències
477
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-477,page-child,parent-pageid-295,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-703

Psicologia de les Organitzacions

El benestar al lloc de treball redueix els nivells d’absència, augmenta la productivitat i millora el compromís i la retenció del talent a les organitzacions. Realitzem intervencions de psicologia integral per analitzar el comportament de les persones dels equips indicats, i promovem mesures per a promoure el desenvolupament del talent. L’objectiu final és alinear les persones a l’estratègia i valors de l’organització.

A qui va dirigida?

El nostre treball va dirigit a totes les organitzacions en general i als equips i membres que conformen la part humana de les mateixes en especial.

 

Les conductes da cada un dels membres i dels equips que formen en el si d’una organització han d’anar encaminats a assolir els objectius que aquesta proposa amb unes actituds i conductes que uneixin esforços per assolir-los.

 

I per assolir aquests reptes es necessita d’una motivació i d’un equilibri emocional elevats, la qual cosa permetrà una interacció social adequada que repercutirà molt positivament en el si de tota l’organització.

En què consisteix?

Aquesta especialitat de la psicologia te com a objectiu analitzar i intervenir en l’àmbit laboral i professional per tal de millorar les relacions entre les persones que la formen per tal de poder-les ajudar a ser més efectives i millorar-ne la seva qualitat de vida.

 

Alguns dels camps més coneguts de la psicologia del treball i les organitzacions són: Selecció de personal, anàlisi del lloc de treball, prevenció de riscos laborals, avaluació de resultats,…

Què treballem?

Mediació i resolució de conflictes.

 

Reforç cognitiu, emocional i motivacional.

 

Establiment de metes coherents amb cada lloc de treball.

 

Formació, tallers i conferències (ansietat, estrès, bulling, assetjament, mobbing…).