fbpx
psicologia clínica i sanitària
417
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-417,page-child,parent-pageid-295,bridge-core-2.2.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Psicologia clínica i sanitària

Treballem en un ambient còmode i distès que ens permeti parlar i crear un diàleg professional i, alhora, informal on fem un seguit de preguntes que ens ajudaran a comprendre millor les teves preocupacions i proposar-te un pla de treball, específic i adequat, amb tot d’eines que et permetran començar un nou cicle vital. ​És important que surtis de les sessions sentint que has estat escoltat/da i amb el convenciment que, amb les noves eines, pots moure en una nova direcció, més positiva i clara, ja des de la primera visita.

A qui va dirigida?

Aquesta és una especialitat orientada a arribar a dos tipus de persones:

 

   • Pacients amb trastorns psicològics (ansietat, depressió, obsessions, traumes i estrès, trastorns somàtics, trastorns del control d’impulsos i de la conducta, addiccions i relacionats amb les substàncies, trastorns neurocognitius i del neurodesenvolupament, trastorns de la personalitat,…).
   • Persones que cerquen orientacions professionals i acompanyament per a un major creixement personal, i també per a la resolució de problemes específics davant de situacions vitals estressants (dol, habilitats socials, afrontament, assessorament i acompanyament en la presa de decisions per a la solució de problemes,…).

En què consisteix?

Els problemes psicològics de les persones sorgeixen per les dificultats adaptatives als entorns socials en que vivim. Les nostres intervencions estan dissenyades per ajudar-te a canviar aquests pensaments i comportaments disruptius per tal que puguis gaudir d’una vida plena.

 

Durant el procés de psicoteràpia avaluem i tractem els aspectes bio-psico-socials, responsables del malestar de les persones, amb entrevistes d’avaluació i proves psicològiques validades que ens permeten confirmar i determinar un diagnòstic clar, amb l’únic objectiu de reduir la simptomatologia negativa per tal que puguis gaudir d’una bona salut psicològica.

Els tractaments

Psicoteràpia d’Adults (individual, parelles i entorns familiars).

 

Psicoteràpia en la 3a edat / Gerontologia:

 • Teràpia psicosocial arrel de la jubilació.
 • Avaluació i diagnòstics de psicopatologies pròpies de l’edat.
 • Dèficits cognitius d’atenció, memòria, llenguatge, funcions executives…

 

Avaluacions Psicopatològiques i de la Personalitat:

 • Dany cerebral adquirit i congènit (demències, accidents vasculars, traumatismes…).
 • Trastorns cognitius, emocionals i de la conducta.
 • Dèficits cognitius d’atenció, memòria, llenguatge, funcions executives…
 • Trastorns de la personalitat tipus A, B i C.

 

Acompanyament en el dol.

 

Psicologia d’Urgències i Emergències.

 

Psicologia Forense:

 • Assessorament tècnic en l’àmbit civil i familiar.
 • Valoració de les capacitats d’obrar, els graus d’incapacitació i els danys psicològics.
 • Mediació i resolució de conflictes.