contacta’m
Consulta de psicologia i tractaments online per a persones que volen una opinió professional que els ajudi a resoldre problemes i situacions complexes. @arturoargelaguerpsicoleg @arturoargelaguer #arturoargelaguer #psicologia
tratamiento, online, psicologia, consulta, terapia, ayuda, asesoramiento, orientación, ayuda
351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-351,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-703
 

Explica’m

Si tens dubtes al respecte de si necessites un psicòleg, de com et puc ajudar, de com treballo o sobre algun altre aspecte, no dubtis a consultar-m’ho.

Et respondré, sense compromís, el més aviat possible.

També fem consultes i tractaments on line

Consulta d’orientació psicològica (Via email)

 

Està pensada per aquelles persones que vulguin tenir una opinió professional sobre una qüestió o problema de caràcter puntual.

Les respostes són d’assessorament i orientació psicològica, totalment personalitzades, basades en el coneixement i l’expertesa professional.

Has d’enviar un email a arturo@arturoargelaguer.com i exposar la qüestió sobre la que vols un assessorament, de la manera més clara i detallada possible, utilitzant tota l’extensió que necessitis.

Un cop rebut l’email, amb el motiu de la consulta i el pagament realitzat (transferència), es dona per iniciat aquest servei. Seguidament rebràs la resposta en un plaç de 24-72 hores (dies laborals).

 

 

Sessió de teràpia online (Vídeo trucada)

 

Aquest és un servei de psicologia ideal per aquelles persones que, per la complexitat i característiques del problema o per les circumstàncies del moment, no puguin fer una sessió presencial i vulguin seguir el tractament amb l’especialista.

Aquest tractament es portarà a terme mitjançant una vídeo trucada en directe, o combinant visites presencials i vídeo trucades.

Aquestes sessions de psicologia tindran una durada d’uns 45 minuts i una freqüència setmanal/quinzenal, que s’aniran espaiant a mesura que avanci el tractament i el client vagi notant millores.

Un cop hagis decidit començar el tractament per vídeo trucada, posa’t en contacte amb mi per whatsapp al +34 660 14 15 11 i buscarem un dia i hora per realitzar la primera sessió.

Centres d’atenció presencial

Centre Mèdic del Bages

C/ del Pare Clotet, 12
08243 Manresa
T: 93 874 84 07

 

Centre Global de Salut

C/ de Sant Josep, 29
08180 Moià
T: 93 153 90 61

 

Centre Mèdic Calaf

Raval de Sant Jaume, 29
08280 Calaf
T: 93 869 80 47

Gabinet Mèdic del Berguedà

Carrer Barcelona 54
08600 Berga
T: 93 822 07 07

 

Solmèdic

Carretera de Manresa, 49
25280 Solsona
T: 973 48 09 33

Et puc ajudar?

Omple el formulari de contacte i et contestaré en la major brevetat possible!

   

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ARTURO ARGELAGUER MARTÍNEZ amb NIF 77735897Z i domicili social situat al C/ LA VINYA 25-27, 08275 MONISTROL DE CALDERS (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, ARTURO ARGELAGUER MARTÍNEZ informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  ARTURO ARGELAGUER MARTÍNEZ informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ARTURO ARGELAGUER MARTÍNEZ es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

   

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic arturo@arturoargelaguer.com.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: arturo@arturoargelaguer.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.