1/5
QUAN i PERQUÈ ANAR al PSICÒLEG
  • Per trobar-se a gust amb un mateix. Si bé no hi ha cap raó "obligatòria" per anar al Psicòleg, el cert és que quan els aspectes físics i emocionals ens incomoden, la psicoteràpia és una eina excel·lent de millora personal, d'increment de l'autoestima, de reconeixement d'errades i d'equivocacions i d'incrementar el respecte envers nosaltres mateixos. ​

  • Per tenir un punt de vista objectiu i professional al respecte d'allò que ens està succeint, mitjançant el qual ens proposaran un treball adaptat a les nostres necessitats i ens permetrà afrontar les nostres pors, exercir les nostres responsabilitats i anar recuperant el nostre benestar. ​

  • Per recuperar el control del nostre dia a dia i de les nostres emocions mitjançant una teràpia pensada en la nostra pròpia manera de viure la vida i adaptant-la a l'entorn psicosocial en el que estem immersos.

  • Per treballar les relacions interpersonals, ja sigui amb la nostra parella, la família, les amistats o amb qui nosaltres volem. Això ens permetrà dur a terme una millor interacció amb els altres, aprenent a respectar-los i a ser respectat

Tractament de dades i
CONSENTIMENT INFORMAT
en Psicoteràpia
QÜESTIONS sobre les SESSIONS

Les sessions

 

La durada de les sessions de Psicoteràpia s'estableix en funció de les necessitats de cada pacient i de la valoració que en faci el professional al llarg de la consulta. Inicialment parlem de sessions de 50-60m.

La freqüència de les visites (setmanals, quinzenals, mensuals...) s'estableix d'acord a la problemàtica específica que s''estigui tractant, a les necessitats de la persona i a la disponibilitat horària d'ambdues parts.

Les sessions de mútues tenen una durada de 30m per taló o autorització i una freqüència setmanal.

Reemborsament del cost de les sessions

 

Si estàs pagant una pòlissa de reemborsament a la companyia d'assegurances i compleixes els requisits que et demanen, pots estalviar-te entre un 80% i un 100% del seu cost.

Per exemple, si una sessió et costa 50€ (cal mirar cada cas en concret) i la teva companyia d'assegurances t'abona el 80% del seu cost, aleshores la sessió et costarà tant sols 10€.

Amb l' assegurança de reemborsament tant sols hauràs de demanar-nos una factura, i la teva companyia et farà l'abonament  que tingueu pactat.

MÚTUES DE SALUT CONCERTADES

Demana hora, ara mateix, trucant

al teu centre mèdic més proper ...

Manresa

Solsona

Berga

Calaf

Moià

Vols que et truquem?

Si ho prefereixes et truquem nosaltres mateixos. Omple aquest petit formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Arturo Argelaguer

Psicologia

Manresa

Solsona

Berga

Calaf

Moià

© 2018 Serveis Integrals i Estratègics en Psicologia Aplicada